Skip to main content

Voltvo herbouw blog

Dry ice cleaning by Robbert-JanVoltvo

Droogijsstralen voor een frisse start

Droogijsreiniging bleek een geweldige techniek om een schone start te maken voor de herbouw en tegelijkertijd de nog goede delen van de basis te behouden. » Lees volledige bericht : Droogijsstralen voor een frisse start »
Lars
november 15, 2022
Arepa schoon lederen interieurVoltvo

Bedankt AREPA en Dolmans

Bluspoeder van brandblussers schoonmaken is moeilijk, maar mogelijk. Dankzij Arepa en Dolmans zijn de lederen voorstoelen gereinigd, geconditioneerd en klaar voor gebruik. » Lees volledige bericht : Bedankt AREPA en Dolmans »
Lars
juli 31, 2022
Toeval hetzelfde station een jaar laterVoltvo

Wat een toeval, een jaar later, hetzelfde laadstation

Wat een toeval! Afgelopen weekend onderweg naar Legoland met een ongeplande stop hebben we op exact dezelfde plek geladen als vorig jaar op 7 juni met de elektrische Volvo Amazon combi op weg naar Kiel. » Lees volledige bericht : Wat een toeval, een jaar later, hetzelfde laadstation »
Lars
juni 8, 2022
Gereviseerde ADU EcumasterVoltvo

Ecumaster bedankt

De Advanced Display Unit (ADU) van Ecumaster heeft de brand overleefd. Ze hebben me gesteund door gratis een nieuwe behuizing te leveren, bedankt! » Lees volledige bericht : Ecumaster bedankt »
Lars
mei 2, 2022
Recap van elektrische Volvo Amazon-wagonVoltvo

Elektrische Volvo Amazon combi 2021 terugblik

In 2021 heb ik eindelijk de elektrische Volvo Amazon combi afgemaakt. In juni zijn we als gezin met de auto naar Zweden gereisd. Helaas vloog hij in brand toen de auto geparkeerd stond. » Lees volledige bericht : Elektrische Volvo Amazon combi 2021 terugblik »
Lars
december 28, 2021